Termeni și condiții de utilizare

Utilizarea site-ului www.Incalta-te.ro implica acceptarea tuturor termenilor si conditiilor enuntate mai jos.

 

Site-ul www.Incalta-te.ro este proprietatea Societatii Comerciale TREND STORE FASHION SRL, inregistrata la Registrul Comertului de pe langa tribunalul Bucuresti sub Nr. J40/9748/09.07.2018, CUI 39595010.

 

TREND STORE FASHION SRL are in proprietate si vinde, catre clientul persoana fizica sau juridica, produsele expuse pe www.Incalta-te.ro si incaseaza de la acesta contravaloarea lor. Pentru o utilizare corecta si in cele mai bune conditii a www.Incalta-te.ro se recomanda citirea cu o sporita atentie a acestor termeni si conditii.

 

Ne asumam dreptul de a efectua orice modificare asupra acestor prevederi, precum si orice modificare a site-ului, fara o notificare prealabila a utilizatorilor in acest sens. Societatea TREND STORE FASHION SRL, nu va putea fi trasa la raspundere pentru erorile aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari etc.

 

Pe site-ul www.Incalta-te.ro se vand inclusiv produse ale magazinelor partenere, facturate

de catre acestea, la pretul afisat si cu respectarea tuturor termenilor, conditiilor, promotiilor

si ofertelor existente la data efectuarii comenzii.

 

DISPONIBILITATEA PRODUSELOR

 

Toate produsele aflate pe site sunt disponibile spre achizitionare, daca acestea se afla pe stoc. Prin plasarea unei comenzi, dumeavoastra ne inaintati cererea de achizitionare a produselor noastre. Magazinul on-line www.Incalta-te.ro va onora comanda dumneavoastra doar daca produsele se afla pe stoc si la pretul mentionat.

Atunci cand un produs din comanda dumneavoastra nu se mai afla pe stoc, veti fi contactat intr-un timp cat mai scurt si veti decide daca doriti inlocuirea produsului sau finalizarea comenzii fara acest produs. Nu va vom trimite produse similare pentru a inlocui un produs comandat decat cu acceptul dumneavoastra. Incalta-te.ro foloseste un sistem informatic de gestiune a stocurilor care se actualizeaza periodic, insa exista posibilitatea ca in cazul in care mai multi clienti lanseaza comanda in acelasi timp sau softul genereaza o eroare sa putem primi o cerere de achizitie a unui produs de la mai multi clienti sau ca produsul sa apara disponibil cu toate ca a fost deja achizitionat de catre un alt client. Incalta-te.ro isi informeaza clientii inainte de finalizarea procesului de comanda de aceste riscuri si nu permite continuarea procesului in lipsa acestui acord.

 

“Confirmarea de Inregistrare a Comenzii primita de catre Cumparator automat, nu creeaza obligatii contractuale si nu este o confirmare a faptului ca produsele sunt pe stoc.

Comanda plasata on-line de catre Cumparator, va fi considerata valida numai dupa confirmarea acesteia de catre Vanzator

Validarea comenzii de catre Vanzator se va face prin mesaj scris (e-mail) catre Cumparator prin trimiterea unui e-mail de confirmare a "expedierii comenzii"

Validarea comenzii de catre Vanzator se face doar daca:

1. Datele de Cumparator sunt complete si corecte;

2. Produsele din comanda Cumparatorului sunt disponibile;

3. Nu exista erori in sistem care ar putea genera preturi gresite (ex.: valoare a pretului zero/Lei)

Acest moment marcheaza incheierea contractului de Vanzare -Cumparare.”

 

Plasarea unei comenzi pe site-ul Incalta-te.ro nu garantează existența tuturor produselor din următoarele motive:

 

- produsele afișate online nu mai există în stocul fizic din depozite (pierderi, erori stoc etc)

- produsele au un defect sau sunt incomplete, lucru care se poate descoperi în timpul procesului de procesare a comenzii

 

PREZENTAREA PRODUSELOR

 

Caracteristicile produselor, in special culoarea acestora, asa cum o vedeti pe site, depinde de proprietatile monitorului dumneavoastra, astfel exista posibilitatea ca nuanta produsului sa difere in realitate.

 

Pozele prezentate pe site-ul nostru au caracter informativ.

Echipa Incalta-te.ro incearca prin pozele si descrierea produselor afisate pe site sa ofere o imagine cat mai aproape de realitate a acestora. Totusi, culorile pe care le vedeti dumneavoastra depind de calitatile si setarile de culoare ale monitorulului utilizat, dar si de modificarile suferite in timpul prelucrarilor software. Nu suntem raspunzatori pentru posibilele diferente aparute intre imaginea de pe monitorul dumneavoastra si cea a produsului in sine.

 

POLITICA DE PRETURI

 

Preturile afisate pe www.Incalta-te.ro sunt in lei si includ TVA. Preturile pot suferi modificari fara o notificare prealabila. Pentru comenzile plasate si confirmate, preturile vor fi cele din momentul realizarii comenzii. Plata produselor se poate face ramburs la curier sau online cu cardul.

 

 

 

UTILIZAREA VOUCHERELOR

Pentru a beneficia de reducere, introduceti codul primit in campul "CUPOANE" din pagina de finalizare a comenzii, dupa care apasati pe OK.

Conditiile de utilizare a acestor coduri de reducere(vouchere) sunt:

- la o comanda se poate folosi un singur voucher, cu valoarea lui integrala, deci nu se poate utiliza partial;

- voucher-ul generat are o valabilitate de 45 zile din momentul activarii.

- daca valoarea voucher-ului este mai mare decat valoarea produselor din cosul de cumparaturi, atunci veti pierde diferenta respectiva. De exemplu: daca voucher-ul are valoarea de 100 lei iar in cosul de cumparaturi aveti produse in valoare de 90 lei (fara taxele de transport) atunci acei 10 lei nu se vor mai putea recupera;

- daca valoarea voucher-ului este mai mica decat valoarea produselor din cosul de cumparaturi, atunci (dupa activarea voucher-ului) veti avea de plata doar diferenta ramasa dintre valoarea produselor si valoarea voucher-ului. De exemplu: daca voucher-ul are valoarea de 50 lei iar in cosul de cumparaturi aveti produse in valoare de 70 lei (fara taxele de transport) atunci veti avea de platit ramburs doar acea diferenta de 20 lei + taxele de transport.

- voucherul nu se aplica pentru taxa de transport. De exemplu: daca aveti o comanda in valoare de 50 de lei (35 de lei + 15 lei transport) si aplicati un voucher de 50 de lei, veti mai avea de achitat 15 lei taxa de curierat.

Atentie!

- in caz de retur, valoarea voucherului folosit in comanda nu va fi returnata si nu poate fi refolosita, dar va fi returnata valoarea produsului/produselor sub forma generarii unui nou voucher

- in situatia in care se opteaza pentru restituirea banilor in cererea de retur, atunci se va restitui valoarea platita pentru produs, exclusiv valoarea transportului, si nu valoarea voucherului.

 

GARANTIA COMERCIALA A PRODUSELOR

 

Se acorda in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992 si are o valabilitate de 30 de zile de la data cumpararii.

 

Din momentul livrarii coletului, eventualele defecte constatate, se pot face in maxim 24 ore de la receptia produsului.

 

 Zgomotul produs de incaltaminte prin contact cu solul, nu fac obiectul returnarii sau garantiei acelui produs.

 

 Mirosul produs de incaltaminte, nu face obiectul returnarii sau garantiei acelui produs si este datorat procesului de fabricare a produsului respectiv.

 

 Garantia produselor se anuleaza in urmatoare situatii:

 

- produsul a fost purtat si deteriorat datorita deformarilor, ranilor cat si disconfortului datorat unei marimi sau forme nepotrivite a piciorului

 

- fortarea oricarei parti a produsului duce la pierderea garantiei

 

- interventiilor neautorizate asupra produsului cat si nerespectarea instructiunilor de intretinere si curatare

 

- utilizarea produsului in alte conditii decat cele pentru care a fost conceput

 

- pentru defectele aparute ca urmare a imperfectiunilor drumurilor, trotuarelor sau terenurilor unde s-a folosit incaltamintea

 

- purtarea produsului desi acea incaltaminte era nepotrivita din punct de vedere anatomic (platfus, probleme de sanatate articulara etc.)

 

- incaltamintea are impermeabilitate moderata: udarea puternica a fetelor cu apa sau alte lichide va duce la dezlipirea acesteia, deterioarea fetelor si implicit la pierderea

 

garantiei

 

- ruperea fortata, taierea intentionata, folosirea in conditii necorespunzatoare, curatarea incaltamintei cu substante chimice neadecvate

 

Incaltamintea comercializata pe Incalta-te.ro se adreseaza persoanelor cu un picior normal/standard care se incadreaza in marimile uzuale si NU celor care au piciorul foarte lat

 

sau cu diverse probleme de sanatate la picioare (ex: picioare umflate sau foarte voluminoase)

 

Permeabilitatea produselor:

 

-Cu exceptia cizmelor din cauciuc, toate celelalte produse sunt permeabile.

 

-De aceea va recomandam sa nu le purtati pe vreme ploioasa.

 

 

CORESPONDENTA ELECTRONICA

 

Prin vizitarea site-ului, folosirea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate societatii noastre, comunicarea se realizeaza electronic, considerand astfel ca utilizatorul isi da consimtamantul pentru primirea notificarilor electronice, incluzand comunicari prin e-mail, sms sau anunturi pe site.

 

Comunicarea cu site-ul Incalta-te.ro trebuie sa se realizeze cu aceeasi adresa de e-mail si nume, prenume cat si telefon ca si cele mentionate in comanda plasata anterior pe www.Incalta-te.ro

 

DREPTURI DE AUTOR

 

Continutul site-ului www.Incalta-te.ro este proprietatea TREND STORE FASHION SRL si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al TREND STORE FASHION SRL a oricaror elemente aflate pe site se pedepseste conform legilor in vigoare. Datele personale ale cumparatorilor vor putea fi transmise autoritatilor in drept in urma unei solicitari in conformitate cu legile in vigoare, pentru a efectua orice verificare a tranzactiilor comerciale sau orice alte verificari justificate in baza legii.