LIVRARE

1.  Pretul de transport

          a. Costul transportului este de 19 RON

          b. Livrarea gratuita la toate comenzile de cel putin 199 ron. Disponibil pentru toate categoriile si produsele 

          c. Comanda dumneavoastra se va pune in livrare dupa confirmarea telefonica a comenzii. Vă rugăm să acordați atenție telefonului nostru.

   

2. Timpul de predare

          a.In intervalul luni-vineri coletele se predau curierului pana in ora 16:00 ,

          b. In cazul comenzilor plasate in timpul weekendului coletele vor fi trimise in urmatoarea zi lucratoare.

    c.Puteți verifica AWB-ul curierului în contul dvs

3. Zona

          Deocamdata doar in Romania.

4. Perioadele promotionale

          Pentru diferitele perioade promotionale (ex: Black Friday, Craciun, Anul Nou, Paste, etc.), termenul de livrare al comenzilor plasate in intervalul de desfasurare al campaniei poate sa difere de cel afisat pe site-ul Incalta-te.ro! 

Retur

Pasii pe care trebuie sa-i indepliniti cumulativ pentru orice schimb tip de TUR sau TUR-RETUR:

• Solicitarea schimbului sa se faca in maxim 14 zile calendaristice de la data primirii coletului;

• Produsele trebuie returnate in aceleasi conditii in care au fost primite, fara urme de uzura, ambalate intr-un ambalaj suplimentar de protectie ( sac plastic / punga / folie ) si cu etichetele originale.

Daca aceste conditii sunt indeplinite, puteti returna produsul in vederea efectuarii schimbului.

• Coletele trebuie sa ajunga mai intai la noi in sediu pentru al verifica si dupa aceea vi se trimite coletul cu noile produse inapoi.

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne contactati la numarul de telefon 

0769.880.088 / 0721.555.588 sau pe support@incalta-te.ro si sa ne informati ca doriti sa schimbati produsului / produselor comandate.

Vor fi refuzate coletele trimise de dumneavoastra retur, daca acestea nu sunt ambalate corespunzator (intr-un mod care sa nu afecteze integritatea produsului)!   

   Taxe de transport:

- Transport 19 lei 

- Transport gratuit la comenzile de minim 199 lei

- Schimb model sau culoare va fi taxat cu 19 lei

Retur ramburs

Contactati-ne pentru orice tip de schimb va vom trimite curierul sa va ridice coletul de la dumneavoastra sau puteti trimite dumneavoastra cu orice alt curier, dar cu ramburs de 0 lei, altfel v-a fi refuzat. In interiorul coletului, pe o foaie, scrieti-ne contul IBAN si numele titularului.

- Daca doriti sa trimiteti produsele retur prin curierul nostru, taxa de tur este de 19 lei. ( produsul ridicat de la dumneavoastra si trimis catre sediul nostru)

- Turul comenzii se poate face si prin orice alt curier, dar trebuie sa ne anuntati. In cazul trebuie sa achitati dumneoavastra in avans taxele de transport, curierul, in momentul predarii coletului.

Pentru schimbul de marime se percepe taxa de transpot daca nu a fost din vina noastra, daca marimea produsul nu corespunde cu ghidul de marimi.

In cazul in care primiti produse cu deficiente, ne contactati si o sa va trimitem alt produs in cel mai scurt timp posibil. Produsul cu defect trebuie sa ajunga mai intai la noi in sediu.

ATENTIE!

• In cazul in care o comanda care benecifiaza de livrare gratuita doreste sa efectueze un retur de tip ramburs, daca fara produsul respectiv comanda nu ar mai atinge pragul de livrare gratuita i se opreste o taxa de transport in valoare de 19 RON.

• Nu vom suporta taxele de transport in cazul in care doriti sa schimbati produsul/produsele pe motivul ca nu s-a primit produsul comanda, daca acesta se afla in comanda dumneavoastra. Noi confirmam comenzile telefonic unde va este transmis marimile si culorile produselor.